Πλήρως εξοπλισμένα γραφεία – 5 Οι λόγοι για τους οποίους το να γίνετε μέλος της Sirius Workspace θα είναι η καλύτερη απόφαση που έχετε πάρει για την επιχείρησή σας!

Η δουλειά αυτή κάθε αυτή είναι σημαντική, αλλά και το μέρος από το οποίο εργαζόμαστε, κάνει μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητά μας!

Περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στη δουλειά και αυτό που τελικά θέλουμε είναι ένας χώρος που είναι οικονομικά προσιτός, βολικός, που να μας εμπνέει και που να εντυπωσιάζει τους πελάτες που μας επισκέπτονται.

Εδώ είναι 5 λόγοι για τους οποίους η Sirius Workspace ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας:

Προσιτές τιμές. Μια ολοκληρωμένη (all inclusive) προσφορά σημαίνει ότι όλοι οι λογαριασμοί σας (ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα, ασφάλεια, καθαρισμός) καλύπτονται σε μία ενιαία τιμή η οποία μειώνει την συνολική τιμή του ενοικίου σας.

Γραφείο άμεσα, σε μια μέρα + -

Πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο για χρήση σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε το γραφείο σήμερα και να κλείσετε την πρώτη σας συνάντηση πελάτη αύριο. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε έπιπλα ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό γραφείου, καθώς όλα παρέχονται.

Βολική τοποθεσία + -

20 λεπτά από την κεντρική Αθήνα και τοπικές εκπτώσεις σε τοπικά parking, σε απόσταση μόνο 10 λεπτών με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Πειραιά και λίγα λεπτά μακριά από τις στάσεις των τοπικών λεωφορείων.

Ευέλικτες συμβάσεις + -

Από τρεις μήνες έως και περισσότερο, κινούμαστε γύρω από το δικό σας πρόγραμμά. Μπορείτε να νοικιάσετε και άλλα γραφεία μετέπειτα, στον ρυθμό που σας βολεύει και καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας + -

Παρέχουμε γραμματειακή υποστήριξη και δωρεάν ζεστά ροφήματα για να είναι η κάθε σας μέρα εύκολη και ευχάριστη.