Σχετικά

ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα

«Πιστεύουμε ότι το χτίσιμο σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που τους επιτρέπει να συναντηθούν επαγγελματικά και προσωπικά, δημιουργεί ριζικές νέες δυνατότητες».

Στη Sirius Workspace παίρνουμε την επαγγελματική επιτυχία πολύ σοβαρά. Η ομάδα μας είναι παθιασμένη για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν. Ως επιχειρηματίες οι ίδιοι εκτιμούμε τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για τη δημιουργία και τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας μας στο γραφείο, οπότε η ύπαρξη ενός περιβάλλοντος που σας δημιουργεί την επιτυχία είναι πολύ σημαντικό.

Το εργασιακό περιβάλλον της Sirius γεννήθηκε από τη δική μας επιθυμία να εργαστούμε σε ένα επαγγελματικό και σοβαρό περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα να αλληλεπιδρούμε με καινοτόμες επιχειρήσεις σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να καλλιεργήσουμε μια κοινότητα ανθρώπων για τους οποίους η εργασία είναι καθημερινή έμπνευση και για την οποία ο χώρος εργασίας είναι κάτι περισσότερο από ένα λειτουργικό χώρο. Με την ομορφιά των χώρων μας και τη δύναμη της επιχειρηματικής μας κοινότητας, επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν πραγματικές επιπτώσεις στην κοινωνία και στην καθημερινότητά τους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν ότι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε αλλαγή.

Φιλοσοφία

Δημιουργώντας χώρους που είναι εύκολα προσβάσιμοι, με τους ευέλικτους όρους και τις πλήρους παροχών προσφορές μας, απομακρύνουμε την ταλαιπωρία της ρύθμισης των καθημερινών πραγμάτων, ενώ εσείς μπορείτε να εστιάσετε σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς και την επιχείρησή σας.

Η ιστορία μας

Η Sirius Workspace είναι η νέα θυγατρική του ομίλου εταιρειών Sirius, η οποία ιδρύθηκε το 1971 στον Πειραιά. Ο Όμιλος διαχειρίζεται μεγάλους χώρους ακίνητης περιουσίας που μισθώνει σε μεγάλες εταιρείες και ιδρύματα όπως η ΟΠΑΠ Α.Ε., το Υπουργείο Οικονομικών, η NEL AL και άλλες ναυτιλιακές εταιρείες. Η εταιρεία έχει επίσης επεκτείνει την παραγωγή ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκού πάρκου.